Quizsummary
0 of 10 questions completed
Questions:
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
Information
Practice Questions
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading...
You must sign in or sign up to start the quiz.
You have to finish following quiz, to start this quiz:
Results
0 of 10 questions answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 points, (0)
Categories
 Not categorized 0%
 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10
 Answered
 Review

Question 1 of 10
1. Question
Please simplify the expression: (x + 3)(2x – 5)
Correct
Simplifying expression: When x multiply to 2x, it became 2x². When 5x plus 6x, it equal to x.
Incorrect
Simplifying expression: When x multiply to 2x, it became 2x². When 5x plus 6x, it equal to x.

Question 2 of 10
2. Question
Which of the following demonstrate the correct statement of “Two less than six times a number is less than 28”?
Correct
Six times a number can represent by 6x, while two less than less than means 2 – 6x. Thus, 2 – 6x < 28 is the correct mathematical statement.
Incorrect
Six times a number can represent by 6x, while two less than less than means 2 – 6x. Thus, 2 – 6x < 28 is the correct mathematical statement.

Question 3 of 10
3. Question
NIKA is having its yearend sport shoes sales. The NIKA’s shoes normally sales for $200, now have its 20% off on sale. How much does Jeffery able to save if he buys three pairs of shoes during sales?
Correct
The part of the whole is 20% while the whole is 200. Thus, he can save $200 x 20% = $40 for each pair of shoes and $40 x 3 = $120 for three pairs of shoes.
Incorrect
The part of the whole is 20% while the whole is 200. Thus, he can save $200 x 20% = $40 for each pair of shoes and $40 x 3 = $120 for three pairs of shoes.

Question 4 of 10
4. Question
Please solve the problem below:
5 – ˉ12 =Correct
To subtract means to add the opposite, while the opposite of ˉ12 is 12. Thus, 5 – ˉ12 = 5+12 = 17
Incorrect
To subtract means to add the opposite, while the opposite of ˉ12 is 12. Thus, 5 – ˉ12 = 5+12 = 17

Question 5 of 10
5. Question
Find the value of x:
1/8 x+8=25Correct
First of all deduct 25 – 8 = 17 and it becomes 1/8x = 17. Then, x = 25 ÷ (1/8) = 200. Thus, x = 200
Incorrect
First of all deduct 25 – 8 = 17 and it becomes 1/8x = 17. Then, x = 25 ÷ (1/8) = 200. Thus, x = 200

Question 6 of 10
6. Question
Which of the following time nearest to 5.89 hours?
Correct
To deduct the 89 minutes with 60 minutes and equal to 29 minutes. Then the extra 1 hour to 5 and result with total 6 hours and 29 minutes.
Incorrect
To deduct the 89 minutes with 60 minutes and equal to 29 minutes. Then the extra 1 hour to 5 and result with total 6 hours and 29 minutes.

Question 7 of 10
7. Question
The bakery book indicated that 150 grams of cake flour needs to comes with 3 eggs to make a 6 inches butter cake. How many eggs need to have in the ingredients for a 3 pieces 6 inches butter cake?
Correct
3 eggs for a cake; 3eggs x 3 = 9eggs for 3 cakes
Incorrect
3 eggs for a cake; 3eggs x 3 = 9eggs for 3 cakes

Question 8 of 10
8. Question
A chef used 1/4 teaspoon of salt for 2 servings. How many teaspoons of salt used for 9 servings?
Correct
If 1/4 of salt for 2 servings, then 1/4 ÷ 2 = 1/8 of salt per serving. Therefore, 1/8 x 9 = 1 1/8 of salt for 9 servings
Incorrect
If 1/4 of salt for 2 servings, then 1/4 ÷ 2 = 1/8 of salt per serving. Therefore, 1/8 x 9 = 1 1/8 of salt for 9 servings

Question 9 of 10
9. Question
Jeremy needs to pay for utility bill $55 and insurance $65 per month. Approximately how much Jeremy needs to pay annually for his utility bill and insurance fees?
Correct
Jeremy needs to pay for total of $55 + $65 = $120 per month. Thus, Jeremy expected to pay $120 x 12 = $1440, which approximately $1500 per year.
Incorrect
Jeremy needs to pay for total of $55 + $65 = $120 per month. Thus, Jeremy expected to pay $120 x 12 = $1440, which approximately $1500 per year.

Question 10 of 10
10. Question
The basketball team celebrate leader’s birthday party at Steak House. The total cost they spent was $80.65. If the team left 10% tip to the restaurant, how much was the dinner?
Correct
Let’s say cost of the meal equal to x; 1.10x =$80.65. Thus, x = $73.32
Incorrect
Let’s say cost of the meal equal to x; 1.10x =$80.65. Thus, x = $73.32